Αρχική σελίδα | Κινέζικα | Τμήματα Ενηλίκων

Κινέζικη Γλώσσα - Τμήματα Ενηλίκων

chineseΕδώ και 10 χρόνια στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σωτήρχου λειτουργούν με μεγάλη επιτυχία τμήματα εκμάθησης Κινέζικης Γλώσσας ειδικά σχεδιασμένα ώστε να εξυπηρετούν τις αναγκές των ενηλίκων σπουδαστών μας, είτε είναι αρχάριοι είτε προχωρημένοι.

Το πρόγραμμα σπουδών είναι συνυφασμένο με τις άμεσες και πρακτικές ανάγκες των σπουδαστών. Τα ωράρια είναι ευέλικτα, τα τμήματα είναι ολιγομελή και προσφέρουν ολοκληρωμένη διδασκαλία της γλώσσας με θέματα από τον σύγχρονο κόσμο της εργασίας, των σπουδών και της κοινωνικής και πολιτισμικής ζωής, με έναν ευχάριστο τρόπο. Σοβαρή έμφαση δίνεται επίσης στην ανάπτυξη των προφορικών ικανοτήτων. Το εκπαιδευτικό υλικό (βιβλία, cds) είναι αποκλειστικά σχεδιασμένο για ενήλικες και η διαδυκτιακή πλατφόρμα του φροντιστηρίου Σωτήρχου δίνει πρόσβαση σε ψηφιακό υλικό (animations, videos) κάνοντας την εμπέδωση ταχύτερη.

Όπως με όλα τα τμήματά μας, η πρόοδος των μαθητών παρακολουθείται μέσα από συνεχή προφορική και γραπτή αξιολόγηση ώστε οι σπουδαστές να γνωρίζουν το επίπεδο που βρίσκονται και να έχουν την δυνατότητα βελτίωσης, και οδηγεί σε αναγνωρισμένες εξετάσεις γλωσσομάθειας HSK σε σωστό και προγραμματισμένο χρόνο.

Πιο συγκεκριμένα:

Πτυχίο HSK 1 το 1ο έτος
Πτυχίο HSK 2 το 2ο έτος
Πτυχίο HSK 3 το 3ο έτος
Πτυχίο HSK 4 το 4ο έτος...

Το ποσοστό επιτυχίας του κέντρου μας για τα διπλώματα HSK 1-3 είναι 100%.

 Καλέστε μας στο 210 8028149 για περισσότερες πληροφορίες.

 

KINEZIKADWREAN

Κορυφή

Copyright © Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών SOTiRCHOU 2018